Cryo Sperm Dog замразяване и съхраняване на сперма

Уважаеми стопани, вижте тази възможност – може и да Ви от полза нашата ветеринарна услуга.

Cryo Sperm Dog, времето и разстоянието са без значение.

Криоконсервацията (замразяване) на семенна течност от кучета е безупречна възможност за дълготрайно съхранение на генетичен материал от елитни мъжки животни и транспортирането му до всяка една точка от земното кълбо.

Ние можем да замразим и съхраним жизнеспособни сперматозоиди от Вашето мъжко куче в нашата клиника Фарма Универсал. Всичко се документира, подписва и подпечатва. Носим съответната отговорност. Гарантираме достоверност на получените резултати.

Тази наша ветеринарна услуга би могла да се превърне в добра финансова възможност за Вас.

Вижте Как?

Посредством предварително изготвен полов график от нас се прави пълно андрологично изследване, получаване, преценка, разреждане и замразяване на еякулата от Вашия разплодник през известен интервал от време, няколко години подред. Най-добре е това да се осъществи между втората и шеста година когато е „разцвета“ на мъжката потентност при кучето. Работим два пъти месечно а може три, в зависимост от качеството на еякулата. За предпочитане е в присъствие на разгонена женска. Ако не можете да осигурите „подходяща подложка“, използваме наши консумативи, които емитират разгонена женска но при условие, че се заплащат допълнително.

Колекционираме и събираме произведените дози за изкуствено осеменяване. В рамките на 3-4 години можем да Ви произведем около 1000 броя пайети (форма за съхранение при замразяване). Това са около 250 дози за осеменяване на женски кучки. Тези дози са Ваши. Вие ползвате само нашата услуга и плащате труда и консумативите.


Вие сте реален собственик на тези дози и бихте могли да ги продадете и реализирате върху разгонени женски, дори и след смъртта на мъжкия разплодник. Имате право да ги продавате в цял свят. Можем да Ви съдействаме за транспорта и съответно за съд чрез, който да ги изпратите. Най доброто нещо е, че Вие си определяте продажната цена. 

Пример: умножите броя дози по парите които сте решили да оферирате и ще разберете за бъдещата си финансова възможност чрез нашата услуга Cryo Sperm Dog. Вие работите за себе си чрез Cryo Sperm Dog. Ако желаете се възползвайте сега.

Какво включва нашата услуга?

Получаване и анализ на спермата, целящ преценяване дали се допуска до замразяване или може да се използва в само в охладено или свежо състояние. Не всички еякулати на кучето са годни за криоконесрвация (замразяване) !
Ако след извършената преценка полученият еякулат се допуска до замразяване, той може да се съхрани в течна среда от минус 196 градуса, без загуба на плодовитостта си за неопределено дълъг срок от време. По литературни данни този срок достига над 25 години.

Съдовете ни за съхранение не зависят от електроенергия за поддържане на необходимата температура. Полагаме грижи за поддържане нивото на течния азот, допълването му през определено време.

Какво е новото?

Cryo Sperm Dog е факт. Процедурата се извършва във ветеринарна клиника Фарма Универсал, гр. Стара Загора, кв. Инудстриален, № 18, лично от д-р И. Иванов.
Предоставяме Ви високо специализиран и експертен опит в областта на репродуктивните биотехнологии при кучето.

Вие можете да печелите чрез нашата услуга Cryo Sperm Dog!

Колко ще Ви струва?

1.) Андрологично изсладване с еднократно получаване на яукулат, изготвяне на пълна спермограма и извод дали еякулата за бъдеще се:
- допуска за криоконсервация

или
- допуска само за охлаждане (негоден за криоконсервация)
или 
- годен само като свеж яекулат, подходящ за осеменяване непосредствено след получаването - Цена 120лв.


2.) Текущата цена за производството на вяска пайета 18лв. 

3.) Наем за съхранение за цяла година. За един разплодник независимо от колекционираните бройка дози.

Цена 600лв. годишно или 60лв. месечно

Какви са условия за да се възползвате от Cryo Sperm Dog?
Най-важното условие е разплодника да бъде клинично здрав. Предоставя се тест за отсъствие на бруцелоза и наследствено предавани заболявания.

За повече подробности телефон 0895 48 33 55, д-р И. Иванов

Очакваме Ви.

Copyright © 2013 Фарма Универсал ООД. Всички права запазени.Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.