Продукти за тези, които обичаме!

 Здравейте  уважаеми собственици,

Ако истински си обичате домашния любимец, останалото е наша работа.

Фарма Универсал е най-правилното място за Вас като собственик и за тези, които обичаме защото при нас купувате здраве и красив външен вид!

Магазина с клиниката Ви предоставя възможността: Вие да избирате, Ние да контролираме ползата за Вашия домашен любимец.

Приликата с конкуренцията е, че и при нас също  ще откриете информация за храни, хранителни добавки, хигиенни продукти, противопаразитни препарати, аксесоари от естествена кожа, PVC артикули,  млекозаместители, родентициди, инесктициди.  Разликата е, че ние предоставяме не само продукт  от магазина. След  Вашият избора и покупката, ние контролираме и пазим здравето им, предупреждаваме Ви за опасности, при нужда лекуваме заболявания. 

 

  Кои сме ?

Ветеринарните лекари д-р Соня Вълкова, д-р Нина Христова, д-р Иван Иванов ще се погрижат  не само за продуктовото Ви обслужване. Информацията е възможност. След като я получите безплатно от нашите консултанти,  Вие сами ще вземете решение. Ние не продаваме, клиентите сами купуват след като видят, чуят и разберат ползите за домашният си любимец. Ако отделите няколко минути време за разговор преди покупката в магазина ще Ви бъдем много повече от полза (решението е Ваше). Клиентите ни са на дребно но ползите за тях са по-цени на едро.

 

Кое ни отличава от останалите ? Защо да ни предпочитате?

Когато Вие  като собственик плащате за храна (без значение от къде, на кого и за какво?), Вие плаща за това, което домашния Ви любимец ще усвои а не за това, което ще отдели. Ако го отглеждате (не гледате) и си цените парите, Вие ще платите за стойността (ползата) на храната  т.е. това което Вашето куче или коте усвоява.

Вие  не плащате за това, което домашният Ви любимец отделя като маса навън след хранене. Съгласни ли сте?
Имайки в предвид този факт, ние във Фарма Универсал  ще Ви препоръчваме  не да изберете цена на килограм а цена за храноден, защото храната е първата медицина!

 

При  покупка над 100лв с натрупване за три месеца от продуктовите ни линии и асортимента, Вие поучавате безплатно диагностичен пакет от здравната грижа на нашата ветеринарна клиника.

За Puppy– еднократно изследване на Калций, Фосфор.

За  Adult -  еднократно изследване на Калций, Фосфор и общ протеин.

За Senior - еднократно изследване на ASAT/ALAT,креатини и урея.

Можем да извършим изследване на други  3 броя показатели, които Вие пожелаете. За повече информация  потърсете  телефон: 0895483052.

Целта  е да разберем,  дали е адаптирана  здравословно  хранителната програма към моментния  метаболизма а не обратно – да адаптирате метаболизма към купената храна  (водеща причина за алергии, бъбречни, кожни проблеми на по-късен етап). При нужда допълваме с хранителни добавки, противопаразитни препарати (каквото е необходимо)  на изгодни за Вас цени, тъй като сте наш лоялен клиент.   Ние предоставяме избор но и контролираме избора!

 

Работната ни стратегия е да избягваме продажба на цена за килограм а да Ви информираме  за необходимото количество за храноден.

Какво означава храноден?  Количеството, което домашният Ви любимец ще усвои без храносмилателни разстройства за 1 ден от сервираната му храна. 

Имаме наша методика за изчисляване на точното количество в зависимост от живото тегло, възрастта, размерите и моментното му физиологичното състояние. Възползвайте се като дойдете на място в магазина. Може да си уговорите час за еднократна безплатна консултация чрез контактната форма.

Когато  изчислим цената за 1 храноден, Вие може да прецените дали може да го издържате месечно  с  избраната хранителна програма или  ще Ви е скъпо да го отглеждате. Ако се затруднявате, ще търсим друга  здравословна алтернатива защото здравето им е наша отговорност.

 

Кои са нашите  хранителни продуктови линии ?

Пропър Форм и Темепър т..е. за точнна форма и характер. Тази линия е създадена за да отличи няколкото типа красота.  За дребните, средните и едрите породи. Различните размери имат специфична  и отделна красота. Използвайки я, Вие ще я проявите не зависимо каква  е порода  на Вашият домашен любимец, защото месото прави храната!  Все пак са месоядни същества. Рецептите са с най-висока усвояемост. Доставят всички незаменими хранителни вещества.

Кира Протект е друга продуктова линия която действа като хранителна защитна система (Nutrition Protecitve Sistemic). Тя поддържа хранителната стойност за тези, които обичаме. Висока степен на усвояемост.  При постоянна употреба Вие, слагате край на „качественото“ гладуване.

Пиковит е хранителна програма доставяща здраве и дълголетие, защото протеина е лесно смилаем, инозитола украпва сърдечния мускул, калция е жизнено необходим, омега 3 и 6 са незаменими и се доставят, витамините са важни за правилен растеж а изолевцин и таурин са незаменими аминокиселини. Храната е със значително добра усвояемост.

Волиера е хранителна програма за кучета с ограничен активност. Препоръчва се при нисък разход на енергия при отглеждането на домашни любимци. Храната  се усвоява добре.

Направете своя избор, свържете се с нас чрез  телефон 0895483052 или info@farmauniversal.com за да Ви помогнем ако имате нужда. Работим професионално и коректно.

При нас ще  купите не отделен продукт а здраве и красив външен вид. Заповядайте!

Локализирани сме в кв. Индустриален №18.

Работно време: от 8.00 до 18.00

Събота от 9.00 до 15.00 ч.

Дежурен телефон: 0895483052

                                                                                                                           от екипа на магазин: Фарам Универсал

 

 

 

Copyright © 2013 Фарма Универсал ООД. Всички права запазени.Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.