Продукти за тези, които мразим!

 

                                 Охраняват. Не създават опасност. Осигуряват Ви спокойствие.

 

       Здравейте уважаеми клиенти и колеги,

      Битовите  вредите (тези, които мразим) са смели пътешественици   но и опасни нашественици. Не съществуват изкуствени или естествени прегради за тях. Възползват се от човешката близост. Изобилието на храни, отпадъците от човешката дейност и благоприятната околна среда като температура, вода и кислород им дава възможност за тяхното разпространение навсякъде.  Популацията изригва. Става „велика сила“.  Стават напаст. Нападат без милост! Трябва  Ви не продукт а решение.  

Доверете се на Фарма Универсал, защото продуктите ни са  качествени, действат без милост, а ползата е за клиента  – нашият работодател.

 

Кои сме?

Д-р Дора Димитрова Ирина Стоянова и д-р Иван  Иванов ще Ви  предоставят решение за тези, които мразим.

 

С какви решения разполагаме?

ХИМИЧНИ:

Химичните ни продукти  съдържат активни субстанции, регистрирани по Регламент (ЕС) № 528/2012. Произведени са в  Италия, Словения и Полша. Всички наши продукти притежават ISO 9001. Безопасни за нецелевите групи и без милост за целевите!

 

НЕ ХИМИЧНИ:

Не химичните продукти са екологично съобразени. С употребата им,  осигурявате дългосрочен и  постоянен контрол на ниско степенна (безопасна)  популация без химия. Крайният резултат е, че контролирате популацията не прекъснато. Спирате или намалявате до минимум химичните продукти. Не създавате резистентност  на битовите вредители към тях.

 

Защо да ни се доверите?

 

Всички наши продукти са регистрирани в Министерството  на здравеопазването  и пуснати на пазара  единствено от Фарма Универсал. Разпознаваеми сме чрез тях.  Продуктите ни са свързани с нас и ние сме свързани с тях. Не са анонимни а нашата бизнес карта.  Носим отговорност!

 

Предоставяме директен контакт с наш специалист чрез телефон 0895483052 или имейл info@farmauniversal.com  за възникнали въпроси преди покупка.

 

 Всичките ни продукти съдържат най малко две или три активни субстанции, които да гарантират не само бързото убиване (нокдаун ефект) но и дълг остатъчен ефект.  Целта е, да убием не само възрастните форми т.е. тези, които се виждат но и младите (невидимите) форми чрез осатъчният ефект. Предоставяме най-изгодното решение, че с едно третиране,   1 кв.м от нападната площ е без наскоми за най-дълъг период от време.   

Разполагаме с достатъчен асортимент за водене на безупречна борба и сигурен контрол  върху  насекомните популациите с ефективно  времетраене,  едно пръскане с капсулирани продукти за 40 дни, и  едно третиране  с не капсулринарани продукти за 20 дни. Зависимост от Вашето свободно време за третиране, Вие избирате кое да платите.

 

Едно ядене убива плъховете и мишкити  защото нашите примамките са вкусни (първо предимство). Гризачите ги търсят за да ги изядат. Не се разчита на случайното срещане на примамката от гризача. Второто предимство, че съдържат битрекс (горчива съставка), която стимулира апетита на гризача – подобно на люта чушка при човека. Това  "задължава"  не само малкото мишле, но и големият плъх  при еднократно (първо) ядене да си изяде дозата за да умре.  Трето, съдържат мумифициращ агент, който изсушава трупа  (при липса на влага). Резултата е, че не се усеща неприятна миризма след смъртта.  Освен това мухата не  снася яйцата си върху мъртав мумифицирал гризач- косвенно прекъсваме цикъла им (четвърто предимство).  Помислете,  какво ще се случи ако умре плъх, примерно зад гипсо-картона или зад фризера от примамка без мумифициращ агент?

 

По-добър контрол днес не означава да ползваме повече химия! Създадохме безопасно решение на проблема с битовите вредители  в дома, градината, оранжерията, на полето. РЕНТАБИЛНА, НАДЕЖДНА ТЕЛХНОЛОГИЯ с ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ . Правите „предварителен прочит“ на проблема като получавате ранно предупреждение чрез факти.  Вие ги анализирате, вземете  адекватно  решение на време. Контролирате популацията без химия.

 

Имаме добър сервиз. За клиенти на едро, доставката е ежеседмична до Ваш магазин, склад, предприятие, ферма. За клиенти на дребно, работим с добри бизнес партньори почти във всеки град на страната. Създадохме възможност и за онлайн пазаруване.

 

Цените  ни спрямо крайният резултат – ефективността и безопасността -  са справедливи.  

 

Какво е продуктовото ни предложение към Вас?

 

Инесктициди.

 

Снайпер концентрат, съдържа три съставки.  Много бърз  нокдаун ефект  още по време на пръскане. Силен после-пръскащ ефект срещу мухи, комари, кърлежи, бълхи, дървеници, хлебарки и мравки.

Изключително подходящ и за ULV дезинсекция при професионалната употреба.

 

Снайпер готов разтвор, е предназначен за домашно изтребителни мероприятия за пълзящи и летящи насекоми. Същия състав като концентрата със същия ефект.

 

Снайпер пудра, съдържа две съставки за да засили и гарантира убиването  особено срещу хлебарки. При мравките унищожаването е около след 7 дни тъй като полепналия прах по крачетата на мравките (носещи храна на майката) трябва да достигне от работничките до мравката царица в гнездото, която снася непрекъснато яйца.  Постепенно се повишава концентрацията  в гнездото от непрекъснато увличаващия  се брой  мравки. Така се достига леталната доза за мравката царица след което мравуняка изчезва. 

Пента и Делта капс, микро-капсулирани продукти предназначени за плътни популации. Не се изпаряват работните разтвори от висока температура след третиране, не се разтварят лесно от дъжда. Едно пръскане за 40 дни ефект. Едни от най-ефективните продукти в България през последните 2 години.

 

Мухомокс, жълти гранули, които се разтварят  с вода до консистенция на лак срещу мухи. Жълтото превлича мухите. Кацне ли – умира. Веднъж мажеш с четка или тампон- 40 дни метеш убити мухи.

 

Родентициди:

Ратимор, най- апетитната примамка на пазара в България. Под формата на свежа паста, пелети и парафиново блокче с активна субстанция Бромадиалон. Ратимор е 100% мор за плъхове и мишки. Доказана марка, която осигурява спокойствието на много наши клиенти повече от 8 години.

Ефект паста  е със същия състав  но  с по-мощна субстанция Дифинакум. Внимавайте с не целевите групи особено кучета.  

 

Продукти без химия:

Био уловки Плъхолеп и Мишелов срещу плъхове, мишки, невестулки, съсели, лалугери и всякакви гризачи.

В  нападнатите места където не искате да ползвате  примамка с активна химична субстанция можете да разчитате на Плъхолеп и Мишелов. Продукта е подходящ за дома, офиса, складови, производствени и търговски обекти, хранителни магазини, закусвали, обекти с вградена HACCP система.

Ловят се изключително бързо защото съдържат агрегатиращ атрактант и силно фиксиращо и не засъхващо лепило Атрактаната променя вътревидовата комуникация на иднивидите в популацията. Привлича ги.  Стъпват в уловката и залепват завигаи.  Умират за няколко минути от изтощаване и задушаване в стремежа си да се отърве. Липсва  миризма. Не го виждате докато при механичните капани гилотината го е "уловила и променила", а  Вие трябва да я изчисите за да я заложите отново. Плъхолп и Мишелов след като го улови, го изхвърляте с кутията. Напълно безопасно.  Не съдържа никаква химични производни. Лесен за ползване, готов за употреба, безшумен, ефективен, с готова стръв,  икономически изгоден. 

Изключително подходящо средство е да идентифицирате гризача при мониторингови мероприятия на ДДД услугата. Video

 

Работим коректно. Продуктите ни са с доказан произход, качество и ефективност.  Няма втори път за първи добър резултат срещу насекомми и гризачи.  Когато ползвате нещо - получаваш нещо в борбата срещу тях.  Доверите  се на ветеринарните лекари от Фарма Универсал и нашите консултанти - ще получите решение на проблем. Ще си осигурите  спокойствие. 

Локализирани сме в гр. Стара Загора 6000,  кв. Индустриален №18. върху 500кв. м. в собствена  складова база с място за паркиране. Работно време: от 8.00 до 17.00.  Събота от 9.00 до 15.00 часа.  Дежурен телефон 7 дни / 24 часа: 0895483052

                                                                       От екипа на Фарма Универсал

                                                                                   

Copyright © 2013 Фарма Универсал ООД. Всички права запазени.Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.