Ветеринарни услуги, абонамент, цени

АБОНАМЕНТНА ПАКЕТНА ВЕТЕРИНАРНА УСЛУГА

С нашия ветеринарен абонамент Ви подаряваме време, спокойствие и финансова изгода.

Каква е ползата за Вас и домашния Ви любимец?

Ако закупите конкретен наш абонамент, съобразен с Вашият любимец спрямо възраст и физиологично състояние, Вие придобивате право на редовна ветеринарна услуга в точно определен срок на действие на по-ниска цена. Срок на действие за „Puppy“ 6 месеца, а за „Adult“и „Senior“ е1 година.

Предимството е, че абонаментната ни пакетна ветеринарна услуга е със същото качество но на много по-ниска цена спрямо заплащането на всеки отделен елементи включени в съдържанието. Не пропускате времето на задължителните ветеринарни интервенции гарантиращи здраве, сила и красота за тези, които обичаме.

Със заплащането на конкретен пакет, Вие реално сте и лоялен клиент и на магазина към клиниката. Ползвате редовни отстъпки и промоционални пакети на преференциални цени също. Вижте нашият онлайн магазин и преценете.

Структура и принцип на пакетния абонамент в клиниката.

  1. Изберете абонамент от предложението ни към Вас. При запитване, можем да Ви създадем индивидуален спрямо нашите възможности за качественото му изпълнение.
  2. Получавате карта с описание на пакета в абонамента.
  3. Плащате абонамента на една вноска. По изключения договаряме две вноски. Първата от 50% в начало на срока. Втората от 50% по средата на конкретния планиран срок на действие на абонамента.
  4. Със заплащането, Вие автоматично си запазвате час и паркинг място за през периода на абонамента в клиника.
  5. Получавате няколко (3) дни преди точната дата известие и напомняне от нас за предстоящата ветеринарна интервенция. Уточняваме удобния час за Вас. Резервирате го.
  6. При невъзможност да посетите клиниката осигуряваме наш транспорт за да вземем пациента от Вас за да извършим останалата част на пакета. Вие можете да бъдете придружител или да не присъствате ако имате ангажименти или по-приоритетни задачи. Тази услуга се заплаща допълнително от 10 лв. извън абонаментния пакет за транспортните ни разходи в рамките на града.
  7. В края на редовния срок (15 дни преди да изтече ) получавате известие, че абонамента е изчерпан по описа в картата и не е в сила след конкретната предстояща дата.
  8. Ако сте доволни, поръчвате нов абонаментен пакет.
  9. Винаги, по всяко време на валидния за абонамента срок, можете да се откажете и прекратите продължението му, ако прецените, че ветеринарният ни пакет не отговаря на Вашите очаквания, т.е. той е с лошо качество на изпълнение.
  10. Можете да си изберете индивидуално ветеринарна услуга извън посоченият абонамент, която да Ви я включим. Заедно бихме могли да създадем абонамент по Ваш избор с възможностите на нашата ветеринарна практика.

Видове абонаментни пакети за тези, които обичаме.

 

Пакетен абонамент за куче ”Puppy”( 1-6 месец)

Услуга

Цена

Пълен профилактичен преглед с пълна кръвна картина

25лв

Ваксинационна прорама - (P, DHР, DHPPi+LR) – 3 бр. ваксини   с преглед и поставяни

76лв

Микрочипиране

30лв

Издаване и заверяване на международен паспорт

10лв

Консултация за правилно хранене и отглеждане спрямо породата

10лв

Изследване на съотношението Калций: Фосфор в кръвен серум (профилактично за рахит)

15лв

Специализиран Очен, Ушен и Ортопедичен преглед на 6 месечна възраст

30лв

Вътрешно обезпаразитяване 3 поредни пъти: преди 1-ва ваксина, на 3-ти и 5-ти месец (копропроба, пер орално приложение на таблетка /таблетки спрямо живото тегло)

25лв

Обща цена на ветеринарните услуги по еденично:221лв.

Цена на пакетна услуга със срок от 6 месеца : 130лв / 21.66лв. на месец / 0.72лв. на ден

 

Пакетен абонамент за куче„Adult”(1-6 години)

Услуга

Цена

Профилактичен преглед с пълна кръвна картина

25лв

Годишна ваксина

28лв

Пълна кръвна картина с Биохимичен профил (Кръвните изследвания са за съмнения на възпалителен процес, чернодробни, бъбречни, ортопедични проблеми)

30лв

Профилактично изследване с Видеозон

20лв

Профилактичен стоматологичен преглед

15лв

Тест за Дирофилария (глисти в сърцето)

30лв

Почистване на зъбен камък с ултразвук

20лв

Подрязване на нокти

20лв

Определяне на оптимален момент за осеменяване

20лв

Сезонно 6 месечно Външно обезпразитяване (от април -май до септември - октомври)

50лв

Обща цена на ветеринарните услуги по единично: 258 лв.

Цена на пакетната услуга със срок от 12 месеца: 160 лв. / 13.33лв. на месец / 0.44 лв. на ден

 

Пакетен абонамент за куче „Senior”( над 6 години)

 

Услуга

Цена

Профилактичен преглед с пълна кръвна картина

25лв

Годишна ваксина

28лв

Пълна кръвна картина с Биохимичен профил (Кръвните изследвания са за съмнения на възпалителен процес, чернодробни, бъбречни, ортопедични проблеми)

35лв

Профилактичен стоматологичен преглед

15лв

Тест за Дирофилария (глисти в сърцето)

30лв

Почистване на зъбен камък с ултразвук

20лв

Подрязване на нокти

20лв

Периодично Вътрешно обезпразитяване (пер-орално приложение с включени таблетки на всяко три месичие веднъж)

30лв

Обща цена на ветеринарните услуги по единично: 203 лв.

Цена на пакетната услуга със срок от 12 месеца: 110 лв. / 9.16лв. на месец / 0.30 лв. на ден

 

Пакетен абонамент за котки 

Услуга

Цена

Профилактичен преглед с пълна кръвна картина

25лв

Ваксинационна програма – 2 бр. ваксини

80лв

Микрочипиране

30лв

Издаване и регистриране на международен паспорт

10лв

Консултация за правилно хранене и отглеждане спрямо породата

10лв

Вътрешно обезпаразитяване 4 поредни пъти: на всяко тримесчие (копропроба (феклана проба), пер орално приложение на таблетка /таблетки спрямо живото тегло)

45лв

Обща цена на ветеринарните услуги по еденично:200лв

Цена на пакетна услуга със срок от 12 месеца: 130лв / 10.83лв. на месец / 0.36 лв. на ден

Спешна и неотложна помощ

По време на деня и нощта, ако Вашият домашен любимец е В нужда от спешна и неотложна помощ, обадете се на основната ни линия 0895483052 и ние ще Ви приемем или се отзовем за помощ. Нашата клиника е оборудвана за предоставяне на диагностични и терапевтични услуги при домашни визити.

 

Ваксиниране и Микрочипиране

Ваксинационната ни програма включва всички ваксини за да предпазим Вашия любимец от най-опасните и често срещани заболявания като парвовироза, гана, хепатит, лептоспироза, бяс, панлевкопения при котките и др.

Добрата ни ветеринарна практика се отличава с това, че преди първата ваксина извършваме на само клиничен преглед но и пълна кръвна картина на Вашия любимец. При установен клинично-здравен статус, чист от паразити пациенти, нормални кръвни показатели в деня на ваксинирането поставяме 1-ва ваксина.

Според изискванията на Директива 998/2003 г. на Европейския съюз всички домашни любимци подлежат на задължителна идентификация или поставяне на електронен микрочип. Микрочипът е затворен в био-капсула и е напълно безвреден за вашия любимец. Всеки чип съдържа уникален идентификационен номер, който не може да бъде променян. Имплантирането става подкожно чрез специален инструмент. Веднъж имплантиран, чипът остава под кожата до края на живота. Номерът (кодът) на микрочипа може да бъде разчетен с електронно четящо устройство. Стикер със съответният номер се залепва на една от първите страници от паспорта на животното.

Микрочипове са помогнали на хиляди стопани да се "съберат" отново с домашния си любимец. Възползвай те се от нашата услуга Ваксиниране с Микрочипиране.

 

Диагностични и терапевтични услуги

По всяко време можете да разчитате на нас за обективна диагностика при различни заболявания на справедливи цени. Особен приоритет за нас са трудно доказуеми болнични състояния при кожни проблеми, храносмилателни, гинекологични, бъбречни и чернодробни страдания, болести на щитовидната жлеза. Хоспитализираме домашни любимци за продължителен период от време. 24 часово стационарно лечение когато се налага непрекъснато наблюдение, венозно приложение на медикаменти и т.н.

Лабораторни изследвания

Антиботикограми, Пълна кръвна картина, Биохимичен профил на Калций, Фосфор, Асат, Алат, общ протеин, кретаин и др.. Анализ на урина. Извършваме и посявка за гъбички (дерматофити). Бързи диагностични тестове включително и за Дирофилария (глисти в сърцето). Патохистология на тумори. Предоставяме резултатите в рамките на 24 часа.

 

Видеозон и отоскопия

Ехографска картина при оценка на вътрешни органи, бременост, тумори.

Отоскопия – с подходящ уред и източник на светлина, изследваме ушни канали и носна кухина. Подходящ е метода за отстраняване на чужди тела (трън, осил) или извършване на биопсия.

Хирургия

Разполагаме със съвременни анестетици и хирургическо оборудване. Адекватно управляваме състоянието с пациентски монитор по време на операция и болката на пациента. Изпълняваме широк спектър от хирургични интервенции - кастрация, цезарово сечение, пиометра, отстраняване на тумори, уретротомия, коремна хирургия, хирургия на меки тъкани, и др.

Аптечна дейност

Разполагаме с пълната гама от лекарства за вашия домашен любимец. Витаминно-минерални хранителни добавки за добро здраве или при специфични състояния на простит, хепатит, нефрит, дерматит, наднормено тегло, спортисти, пазачи, преди състезания или лов и др. Хигиенни и противопаразитни препарати срещу бълхи и кърлежи, дирофилариоза (глисти в сърцето)и др.

Стоматология

Извършваме стоматологични услуги като почистване от зъбен камък, вадене, полиране и др. Чувствайте се свободни да се свържете с нас по всяко време.


Създаване на индивидуална програма за контрол на вътрешни и външни празити.

Разработваме програми за специфичните нужди на вашия домашен любимец спрямо начина на отглеждане и състоянието на заобикалящата го външна среда.

Извършваме кожна пробра и копропроба (изследване на наличие на паразитни яѝца в изпражненията). След получените резултати, дискутираме и определяме с Вас най-добрите начини за контрол на бълхи, кърлежи, въшки, глисти, тении и др. в дома, на двора, както и за вътрешни и външни паразити при кучето или котето.

Програма по диетично хранене

Осигуряваме диетични консултации. Предоставяме насоки по отношение на хранителните нужди на Вашия домашен любимец за всеки етап от живота в зависимост от моментното му здравословно състояние (алергии, хронични бъбречни и чернодробни заболявания, болести на панкреаса и др.). Помагаме на здравето и красотата да се покажат отвън!

 

Фризьорски салон, Услуга Подстригване

Правим прически, извършваме подстригване на домашни любимци независимо от порадата.  Външната грижа за кучето или котето е Ваша отговорност. Запишете си час и паркинг място сега.

Евтаназия:

Да се сбогуваш с дългогодишния си приятел е болезнено, работим в тази насока да осигурим по-малко болка и комфорт в случаите, когато силите за помощ не са достатъчни. Услугата включва и грижи след евтаназията.

ЦЕНОРАЗПИС НА ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА „ФАРМА УНИВЕРСАЛ“

 

Услуга Цена
1. Общ клинико-диагностичен преглед 10лв
2. Последващи общи клинико-диагностични прегледи 5лв
3. Клинико-диагностичен преглед с пълна кръвна картина 25лв
4. Специализиран клинико-диагностичен преглед   30лв
5. Имплантиране на микрочип 30лв
6. Разчитане на микрочип не имплантиран в клиниката 5лв
7. Консултации 10лв
8. Издаване на паспорт 5лв
9. Издаване на международен паспорт 10лв
10. Домашна визита 20 - 30лв

 

ВАКСИНАЦИОННА ПРОГРАМА КУЧЕТА

Услуга Цена
1. 1 ваксина (P) 22лв
2. 2 ваксина (DHР) 26лв
3. 3 ваксина (DHPPi+LR) 28лв
4. Годишна ваксина 28лв

ВНИМАНИЕ: В цената се включва Клиничен лекарски преглед, Лабораторно изследване на Пълна Кръвна Картина, Ваксина, Поставяне.

 

МАНИПУЛАЦИИ:

Услуга Цена
1. Вътрешно даване на медикаменти 5лв
2. Инжекции:
3. -       Подкожна 2лв
4. -       Мускулна 2лв
5. -       Венозна 4лв
6. -       Поставяне на абокат 5лв
7. -       Венозна инфузия   10лв
8. -       Субконюктивална 8лв
9. Блокада на периферни неврви 10лв
10. Епидурална блокада  20лв
11. Пункция на коремна кухина 10лв
12. Пункция на пикочен мехур 20лв
13. Пункция на гръдна кухина 30лв
14. Пункция на абсцес, флегмон, кисти и др. 10-20лв
15. Промивка на устна кухина  5лв
16. Промивка на конюктива 5лв
17. Получаване на кръв(пробовземане) за изследване 5лв
18. Пробовземане за хемокултура 10лв
19. Пробовземане за изследване на урина 10лв
20. Копропроба (фекална проба за паразити) 5лв
21. Отстраняване на чуждо тяло от ухо, нос, око 10-20лв
22. Обезпаразитяване външно или вътешно 5лв
23. Почистване на анални жлези 5лв
24. Отстраняване на кърлеж 5лв
25. Почистване на ухо 5лв
26. Почистване на око 5-10лв
27. Рязане на нокти за краче 2-5лв
28. Изрязване на зъби или клюн за екзотични животни     5-10лв
29. Клизма 10-20лв

ОБЩИ ХИРУРГИЧЕСКИ ИНТЕВЕНЦИИ

Услуга Цена
1. Превръзка 5-10лв
2. Гипсова превръзка без консуматив 10-20лв
3. Шиниране с изработка на шина 20 – 50лв
4. Тоалет и хирургична обработка на рани 10-30лв
5. Интервенция при гнойни рани (абсец или флегмон) 20-30лв.
6. Интервенции при огнестрелни или проникващи рани  50-100лв
7. Отстраняване на брадавици, папиломи, кожни образувания 30-50лв
8. Катеризцация на пикочен мехур 10лв
9. Промивка на влагалище или препуциум 5-10лв
10. Отстраняване на пръсти по съображения 10-30лв
11. Ампутация на опашка по мед. съображения 20-30лв.
12. Купиране на уши по мед. съображения 50-60лв

 

СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

Услуги Цени
1. Стоматологичен преглед 15лв
2. Екстракция на 1бр. зъб 5-10лв
3. Почистване на зъбен камък с ултразвук 20лв
4. Туширане на език и венци 5лв

ОФТАМОЛОГИЧНИ УСЛУГИ и операции в областта на окото и клепачите

Услуги Цени
1. Обработка на Рани на клепачите  20-30лв
2. Отстраняване на трети клепач на око 50лв
3. Отстраняване на тумор на клепачите  100лв
4. Енуклиация  90лв

         

КАСТРАЦИИ, АГ, КОРЕМНИ ОПЕРАЦИИ И ОПЕРАЦИИ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА И ПОЛОВАТА СИСТЕМА

Услуги Цени
1. Кастрация на мъжко животно   30-50лв
2. Кастрация на женско животно 80-120лв
3. Оперативно лечение при пиометра 90-180лв
4. Цезарово сечение 100 –150лв
5. Уретромия 80-160лв
6. Уретростомия 120-180лв
7. Оперативно отстраняване на камъни от пикочния мехур 120 -190лв
8.

Оперативна намеса (чрез репониране и фиксация с парабиални шевове) при пролапс на влагалището

30-60лв
9. Оперативна намеса при пролапс на матката 60-100лв
10. Оперативна намеса при пролапс на матката чрез лапаротомия и фиксиране на гинекологичния апарат 100-120лв
11. Умбеликална херния 30-60лв
12. Ингвинална херния 80-150лв
13. Ингвинална херния с услужнения 150-180лв

РЕПРОДУКЦИЯ

Услуга Цена
1. Получаване и изследване на вагинална цитонамазка 20лв
2. Еднократно получаване на еякулат с преценка 30лв
3. Изкуствено осеменяване със свеж еякулат 50лв
4. Изкуствено осеменяване с получаване на семенна течност + цитонамазка 80лв
5. Изследване за бременност с Видеозон 20лв
6. Родилна помощ 30-50лв

ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Услуга Цена
1. Вземане и изследване на кожна проба 5лв
2. Кръвна натривка за други изследвания  5-10лв
3. Пълна кръвна картина 15лв
4. Бързи диагностикуми (готови тестове) 20-40лв
5. Вземане и изследване на кръвна проба за Дирофилариоза по Кнот 15лв
6. Изследване на урина 10лв
7. Вземане на материал и микробиологично изследване с антибиотикограма и тълкуване 25лв
8. Бихимични иследвания за 1 покозател (калций, фосфор, Асат, Алат, Креатинин и др.) 8лв
9. Аутопсия на кучета и котки 20-50лв
10. Аутопсия на птици и гризачи 5-20лв
11. Евтаназия след писмено съгласи на собственика 20-40лв

 

                                                                                  Утвърдил: д-р И. Иванов, управител

Copyright © 2013 Фарма Универсал ООД. Всички права запазени.Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.