Ветеринарна клиника с лаборатория

                                                 

                                                         Добре дошли уважаеми собственици,

                                                       Ние пазим, предупреждаваме, лекуваме!

      Кои сме ?

      Като ветеринарни лекари в  клиника "ЛАСКА" разбираме добре значението и мястото на Вашите  любимци във Вашия дом. За нас, те трябва да бъдат здрави, красиви, силни, без паразити, и да Ви радват. Осъзнаваме и това, че повечето от Вас са ангажирани и времето Ви е ограничено в делнични или празничните дни. 

Ние можем да Ви подарим свободно време и да Ви спестим тревоги, притеснения и средства защото стратегията ни  за работа като професионалистите е да Ви предоставим Абонамента Пакетна Ветеринарна Услуга.  

Учтивите ветеринарни  лекари д-р Марияна Тинева и д-р Диляна Драгнева ще осигурят възможно най-добрите грижи за тези, които обичаме.

С какво разполагаме ?

Клиниката ни включва, рецепция, чакалня,  манипулационна,  хирургична зала, лаборатория, стационар и фризьорски салон (виж по-долу галерия).  Оборудвани сме  с ветеринарен софтуер, видеозон, ултразвуков скалер за чистене на зъбен камък, микроскоп, автоматичен апарат за изследване на кръв, биохимичен анализатор, уриноанализатор, уред за бърза диагностика на кожни проблеми, микробиологични тестове и др. Архивираме пълноценна информация за всички наши новопристигнали и изписани пациенти.  Можете да проверявате резултатите от изследванията по интернет след като получите номер от лекуващия лекар. 

С какво можем да Ви бъдем полезни и защо да ни предпочитате ?

 Приоритет на нашата  ветeринарна практика е абонаментна пакетна ветeринарна услуга. Сигурно. Лесно. Удобно.Безгрижно. Изгодно. Ще спестите 100лв от задължителните ветеринарни грижи. Ще спестите тревоги и притеснения. 

 Преди всяка ваксинация извършваме безплатно изследване на пълна кръвна картина с цел потвърждение, че пациента е здрав и подлежи на ваксина. За 5 минути Вие ще получите изследването и ще го анализирате заедно с лекуващия лекар в клиниката преди поставянето на ваксината. 

 Във фризьорския салон ще направим прическа на Вашето куче или коте независимо каква е  породата  му.

 Бихме могли да премахнем лошия дъх  от Вашия любимец. Ще станат още по-мили.

Можете да се възползвате и разчитате на нашите хотелски услуги при нужда. 

Веднъж регистрирани в нашата система, на Ваш имейл или телефон, Вие ще получавате напомнителни съобщения за датата на предстояща ваксинация, обезпаразитяване или профилактичен преглед.

 Домашни визите в рамките на града и околностите.

Храни и аксесоари с цени на едро за клиенти на дребно.

Работим професионално в разпознаваем стил. Всички пациенти постъпили в клиниката, получават ветеринарна диагноза. След клиничен и лабораторен преглед ще бъдете информиран за това какво трябва да се прави и защо е необходимо.  Всички наши услуги отговарят на нуждите на Вашите любимци. Ще Ви предложим няколко пакета здравна грижа. Вие ще изберете този, който можете да платите. Решението е Ваше в зависимост от възможностите Ви. Ние винаги се съобразяваме с клиента защото той е нашият работодател. (Клиентите за Нас)

Какви са Ветеринарните ни услуги ?

Вижте  внимателно всички наши ветеринарни услуги, абонаментните пакети и цените.  Анализирайте информацията за всяка една услуга след като я отворите от менюто. Изберете и позвънете на 0895483052 или регистрирайте  ден, час и паркинг място от контактната форма.  Ако са възникнали въпроси, чувствайте се свободни да ги зададете.

Ако кучето Ви е от приют или спасителна група, осигуряваме първи безплатен медицински преглед, телефон 0895 48 3052

Ако домашният Ви любимец има нужда от неотложна и спешна медицинска помощ позвънете на телефон: 0895 48 3052.

Работно време:

Понеделник - Петък от 8.00 до 18.00ч

Събота от 9.00 до 15.00ч. 

Дежурен лекар 7 дни / 24 часа:  Позвънете на 0895483052

Локализирани сме  в гр. Стара Загора, кв. Индустриален № 18,  но сме на един телефон разстояние от Вашият любимец. Позвънете на 0895483052  сега или запазете час и паркинг място  тук. Изберете си удобен ден и подходящ час от календара в контактната форма. С кликане върху желаният от Вас ден час ще се отвори конктакната форма.  Направете кратко описание на ветеринарната услуга, консултация или продукт от която се нуждаете. Изпратете я.  Ние ще се свържем  за уточняване и потвърждение. 

С уважение:

Екипа на Ветеринарна клиника "ЛАСКА":   д-р М. Тинева,  д-р Д. Драгнева

 

Резултати от изследвания

Запазване на час и паркомясто
Copyright © 2013 Фарма Универсал ООД. Всички права запазени.Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.