Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border
Начало / Отрови и капани за мишки и гризачи / Отрови за мишки и гризачи / Ратимор Спокойствие

Ратимор Спокойствие

Продуктов № 13116
Парафиново блокче + паста. Продукта съдържа две форми- парафиново блокче и паста.
Разфасовка
300 гр

Продукта съдържа две форми- парафиново блокче и паста. Подходящ за употреба при гризачи над земята като плъхове, мишки както и под земята като къртица и сляпо куче.

За плъхове и мишки инструкциите за ползване са описани в по горните опаковки на паста и парафиново блокче.

За подземните гризачи, пастата е подходяща срещу къртицата понеже е мека, свежа и вкусна за подземният вредител. Къртицата се храни с меки храни. Отворете максимално най-пресните изкопи. Поставете по 1 пастичка в дупката на всеки пресен изкоп, но не заравяйте. След кратко време къртицата ще се върне да си зарови дупката т.е. изкопа понеже кислорода я дразни. Затова трябва да бъде пресния изкоп. На връщане ще срещне пастичката и ще я изконсумира. Едно ядене е достатъчно за да я убие.

Парафиновото блокче се ползва срещу сляпото куче. По трудна е борбата с него, понеже е най най-„добрия подземен аптекар“ – къса грудките и ги подрежда в подземания си склад. Прави много ходове но за по-успешната борба, трябва да определите също, кой е най-пресния ход, където има вероятност да мине. Заложете по 1 парафиново блокче на няколко места в най пресните ходове. Формата и твърдостта е достатъчна да бъде определена като грудка. Захапва я и я влачи към склада но под парафина е апетитната примамка на която не устоява и я изяжда, респ. умира.

6.50 лв

Бърза поръка

Оставете ни телефонен номер и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!