Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border
Начало / Ефект Ултимум

Ефект Ултимум

Продуктов № 1542382215
Опаковка от 1л.
Разфасовка
1 л

Водоразтворим емулсионен концентрат ( ЕК).

Съдържа:

Перметрин – 0.6 g/100 g

Тетраметрин – 0.1 g/100 g

Пиперонил бутоксид – 0.18 g/100 g

 

Категория на потребителите: масова и професионална.

 

Сместа включва тетраметрин, перметрин и пиперонилбутоксид (РВО). Тетраметрин има бърз ефект (нок-даун ефект), докато перметрина има допълнителен остатъчен ефект и РВО повишава ефективността на сместа. Продуктът засяга нервната система на инсектите - работи бързо при контакт и / или при поглъщане.

 

Област на приложение: инсектицид за борба с пълзящи и летящи насекоми - хлебарки (Blatella germanica, Blatta orientalis), мравки (Lasius niger), дървеници (Cimex lectularius) и мухи (Musca Domestica) - за употреба в частни и обществени закрити помещения, както и на открито, транспортни средства, контейнери за съхранение на отпадъци, транспортни средства за животни и местата за настаняването им, в промишлени хранителни складове и отделения за съхранение и в пространството около сградите.

 

Описание на начина на употреба:

От биоцида се приготвят водни работни разтвори. Разклатете продукта преди употреба. Третират се местата, където насекомите се крият, обитават, преминават, като се обръща по-специално внимание на пукнатините, процепите, върху стенните ръбове, както и на всички скрити места. Продуктът е предназначен за употреба веднага след приготвянето му. След употреба да се избягват третираните повърхности.

 

Доза на приложение:

Срещу летящи насекоми разтворете 25 ml от продукта в 5 l вода.

Срещу пълзящи насекоми

- непорьозни повърхности (дърво, стъкло, керамика) - разтворете 50 ml от продукта в 5 l вода.

- порьозни повърхности (бетонна повърхност) - 75 ml от продукта се разтварят в 5 l вода. Разходна норма: 5 L работен разтвор /100 m2 повърхност.

 

Преди обработка помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

 

Интервал между приложенията – Обработката може да се повтори при необходимост.

 

Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране на закрито, помещенията се проветряват в продължение на 60 минути.

 

Съхранение: Да се ​​съхранява на сухо и хладно място. Да се ​​съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. Да се съхранява в оригиналната опаковка.

 

132.00 лв

Бърза поръка

Оставете ни телефонен номер и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!