Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border
Начало / Отрови и капани за мишки и гризачи / Отрови за мишки и гризачи / РАТИМОР ПАРАФИНОВО БЛОКЧЕ 250 ГР

РАТИМОР ПАРАФИНОВО БЛОКЧЕ 250 ГР

Продуктов № 1555935708
опаковка от 250 гр

Характерно за биологията на гризачите е, че резците им растат непрекъснато и ако не гризат за да ги намалеят т.е. “изпилят” те ще се забият в главата им и ще умрат. Затова те обичат да ги „точат” гризейки острите и твърди краища на парафиновото блокче. Под парафина се „крие“ апетитната сърцевина на примамката, която плъховете и мишките поглъщат с охота. Парафина има много важна роля за запазването на примамката 100% годна при лоши атмосферни условия в местата като шахти, канализации, колекторни тръби и други места където има влага.


Парафиновото блокче от 25гр.. Подходящо за ползване в нападнати територии с влага като канали, шахти, тоалетни и т.н. Активността му е около 4 месеца.
Съдържа Битрекс, горчива съставка която предизвиква повръщане при неволно поемане от хора и дошни любимци и мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване след смърта за да няма неприятна миризма. Поради високата си устойчивост на влажни места освен за борба със гризачи блокчето може да се използва и за борба срещу сляпо куче под земята.

7.00 лв

Бърза поръка

Оставете ни телефонен номер и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!