Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border
Начало / Отрови и капани за мишки и гризачи / Капани за мишки и гризачи / Дератизационна кутия.

Дератизационна кутия.

Продуктов № 1621328218

Дератизационна кутия за професионална употреба.

Препоръки: Защо да я ползвате? За да предотвратим разпиляването на примамката. Да създадем по-добра зона на комфорт„ на гризачите с цел консумиране и изяждане на дозата.

Къде и как да я позиционирам? На сухи места в нападнатите територии, където сте видели следи или изпражнения от гризачите. Добре е да я фиксирате върху по голяма дъска или закрепите върху пода с оглед на неподвижност. Важно:сложете я така, че да има достатъчно място за преминаването през двата отвора. Гризачите обичат да се мушкат! Никога не позиционирайте плътно в ъгъла като ограничете достъпа на единият отвор на кутията. Липсата на видимост е заплаха за тях.

Как да я ползвате? Използвайте тънка тел, която да прекарате през дупките и нанижете вътре в кутията няколко броя пастички Ратимор или Ефект. Това фиксиране спомага да не се отнасят и складират приамките в дупките а да се изяждат веднага и на момента.

 Колко пъти да заредите с примамка? Ако са изядени половината пастички (1/2 доза)-заложете нова (1/2 доза) половина. Ако са изядени всичките ( цялата доза ) пастички от първото зареждане, почистете и заложете двойно количество,т.е. двойна доза. Ако продължава консуацията, заложете в съседство на 2-3 м. втора отровна точка,т.е. нова дератизациона кутия. Контролирайте чрез оглед консумацията веднъж седмично. При нужда зареждайте докато примамките останат непокътнати.

1.00 лв

Бърза поръка

Оставете ни телефонен номер и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!