Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border
Начало / Препарати срещу насекоми / Препарати с химия / Мастерцид Микро

Мастерцид Микро

Продуктов № 1633697418
Разфасовка 200 мл.

Номер на издаденото от МЗ разрешение за предоставяне на пазара:

2317-1/16.02.2018г.

Микрокапсуиран продукт за вътрешна и външна употреба.  Създаден по най-нова технология - активните субстанции са вътре в био-разградима микрокаспула. При затопляне на околната среда капсулата отваря и позволява на активните субстанции да действат в третираните участъци. При понижаване на температурата капсулата затваря и спестява „изпарението“ на продукта.  Това позволява удължаване времетраенето на после пръскащият ефект. Едно пръскане трае около 30 дни. Освен това, капсулите полепват по крачетата на насекомите и се постига продукта да достигне в местата където са леговищата им чрез самите тях. Не цапа, не мирише, не дразни по време на обработка. 

 Лице, което пуска биоцида на пазара :

Фарма Универсал ЕООД

ул. Граф Игнатиев №94, ап.17

8600 гр. Ямбол

Тел.: 0895 483355

Наименование на активните вещества:

Циперметрин (CAS No 52315-07-8) –  8 g/100 g (8 %)

Тетраметрин (CAS No 7696-12-0) – 2 g/100 g (2 %)

Пиперонил бутоксид (CAS No 51-03-6) – 6 g/100 g (6 %)

Област на приложение: Инсектицид-акарицид за борба с летящи (комари, тигрови комари, мухи, молци) и пълзящи (хлебарки, мравки) насекоми, кърлежи, кокошинки (Dermanyssus gallinae), малък брашнен бръмбар (Tribolium confusum) за прилагане на открито и закрито в обществени, промишлени и селскостопански зони, градски  и крайградски зони, жилища, училища и детски градини, казарми, спортни зали, театри, кина, чакални на гари и летища, курорти, хранителни предприятия, къмпинги, ресторанти, хотели, болници, хосписи, складове и магазини за хранителни стоки, конюшни, животновъдни обекти, приюти за животни, складове и помещения за производството и съхранението на цигари и тютюн, пристанищни площи и съоръжения, транспортни съоръжения. Продуктът се препоръчва и за контрол на комари в зелени градини, зелени площи, декоративни храсти, жив плет, дървета от улично озеленяване в обществени и частни зелени площи.

 НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

MASTERCID MICRO се прилага с ръчна или моторна пръскачка или чрез електрически агрегат за топъл и студен аерозол. Препоръчителна разходна норма при обработване с ръчна или моторна пръскачка 1 L разтвор на 10 m2 повърхност.

 На закрито: да се третират най-вече краищата на помещенията - первази, ъгли, пукнатини; задна част на мебели, кухни, печки, хладилници, места за съхраняване на отпадъци, тоалетни и места, където обикновено присъстват или преминават насекоми.

Преди обработката помещенията да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума.

На открито: продукта се нанася върху стени, прозорци, первази, прагове, стрехи, огради, местата за складиране на отпадъци. За да се предотврати повторно нападение на интериора, препоръчително е продукта да се прилага по цялото протежение на външния периметър на отстояние до 1 метър, както и стените на височина до около 1 метър.

Продуктът се препоръчва и за контрол на комари в зелени градини, зелени площи, декоративни храсти, жив плет, дървета от улично озеленяване в обществени и частни зелени площи.

 Дози на приложение: Летящи насекоми (комари и молци): разредете 5-10 ml продукт в 1 L вода (0.5-1%) в зависимост от нападението. Повишената доза е предназначена за контрол на мухи. При прилагане за контрол на комари е препоръчително да се навлажни равномерно растителната повърхност, без да се образуват капки.

Пълзящи насекоми (хлебарки, мравки): разредете 10-30 ml продукт в 1 L вода (1-3%) в зависимост от нападението и вида на насекомите. Високата доза е предназначена за контрол на хлебарки и за третиране на абсорбиращи повърхности. Не се превишавайте препоръчителната доза.

Молци: продуктът може да бъде смесен в концентрация 3-5 % с гликолови разтворители (300-500 ml за 10 L разтворител) за употреба чрез електрически агрегат за топъл и студен аерозол при доза 0.5-1 L разтвор за всеки хектар или 0.5-2 L за 1000 m3. Да се обработва без присъствие на животни или храни.

Кокошинки (Dermanyssus gallinae): разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Напръскайте повърхностите, които трябва да бъдат третирани, като се стараете работния разтвор да се разпредели равномерно. Пилагайте след основно почистване на постелята и преди ново зареждане. Пръскат се клетки, гнезда, стойки, като се обръща специално внимание на пода, ъглите и пукнатините.

Да не се прилага директно върху птиците или яйцата!

Брашнен бръмбар: разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Обработват се празни помещения. 

Кърлежи: разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Извършва се лощно третиране на открито. Тревните площи се окосяват предварително.

38.40 лв

Бърза поръка

Оставете ни телефонен номер и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!