Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border

Борбата с насекомите

Всяко начало започва с информация. Информацията е възможност.

Ние слизаме „дълбоко“ на правилните Ваши въпроси свързани с борбата срещу пълзящи и летящи насекоми във Вашия дом, офис, производствено помещение, административна сграда, животновъдна ферма и др..
Пример: Какъв продукт да ползвам? С какво да напръскам? Колко често да прилагам? До колко ползваните продукти са опасни за хората, домашните любимци и продуктивните животни? Регистрирани ли са за употреба в България?

За нас е чест, че нашите продукти могат да Ви бъдат от полза като Ви осигурят спокойствие и 100% зона на комфорт през цялата година. Ние помагаме на хората да си решат проблемите с летящите и пълзящи насекоми.  Стремим се  всички сезони да бъдат без насекоми.
Контролът на насекомите е от значение за нас като водещ доставчик на инесектициди за хоби и професионално направление. Изключителен приоритет за нас са търговците на хранителни продукти да нямат проблеми с насекомите в своите производствени и търговски площи, фермерите да нямат заболявания пренасяни от насекоми, детските градини да бъдат здрави от инфекции пренасяни от насекоми, домовете да бъдат чисти а собствениците със 100% зона на комфорт.


Нашата цел е да Ви защитим от насекоми, които пречат. Това го постигаме с безопасни продукти от групата на инсектицидите при условие, че се ползват отговорно и правилно спрямо нашите препоръки. Не представляват опасност за хората или околната среда. Нашата мисия е, да „охраняваме“ всеки сантиметър от нашествие на пълзящи и летящи насекоми.

Активните субстанции в продуктите са микрокапсулирани, някои от тях с потенциращ ефект т.е.едната субстанция действа до 20-25градуса а другата от 20 до 40 градуса. Действат на широк температурен диапазон. Не дразнят, не предизвикват кихане, кашляне, не цапат и не остават петна. Може да ползвате водни разтвори, концентрирани емулсии, прахове, аерозоли. Силата им на действие с еднократно третиране е от 14 до 42 дни.
Нашата инсестицидна програма предназначена за жизнената дейност на хората включва два принципа:

  • Екологичен. Грижата не е сама за човека но и за човечеството. Твърдо заставаме отговорни не само зад продуктите но и зад целия механизъм на въздействие върху човека и околната среда. Напълно безопасни но ефективни защото сме отговорни върху „жизнения цикъл на всеки продукт“ а именно- утвърден европейски лидер – производител, регистрация в Министерство на Здравеопазването, маркетинг, продажби, приложение, транспорт до клиента, указания за обезвреждане на отпадъци.
  • Икономически изгоден защото сме превърнали знанията в лесни за употреба решения за хоби и професионалните потребители.

Успехът на нашите продукти в борбата с насекомите зависят изцяло от това дали хоби или професионалния потребител ще ги приеме и използва. Това ни задължава ние да поддържаме диалог с хората, които са ни избрали. По този начин откриваме техния проблем и им предоставяме решение. Това само по себе си ни дава идеи за бъдещето.

Фарма Универса предоставя продукти за Вашето спокойствие.

  Автор: д-р Иванов


БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!