Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border

Въпроси и отговори за борбата срещу плъхове и мишки

Битовите гризачи (плъхове, мишки, и др.) причиняват големи щети като увреждат храните ни, битовите инсталации (кабели), апаратурата и др. ценни за хората пособия в дома, вилата, офиса, цеха за производство. Освен това са преносители и на опасни (над 35 ) заболявания като коремен тиф, хепатит, салмоналоза и др. Заболяванията се разпространяват чрез контакт (ухапване), изпражнения, урина или слюнка на гризачите. Важно е да се отбележи, че някои заболявания пренасяни от гризачите могат да се разпространи на хора индиректно, чрез кърлежи, бълхи и други насекоми като„междинни гостоприемници”.
Ето защо борбата и контролът трябва да бъдат постоянни защото постоянството няма заместител. Освен това да не Ви струва скъпо, да бъде безопасно за хора и домашни любимци но да е и ефикасно.

Как и по какъв начин да подходите за да нямате проблем?

Необходима Ви е постоянна „санитарно-охранителна бариера”! Ползването на нашите продукти в тази насока Ви дава възможност да си решите проблема. Ние предоставяме решение на проблем. Нашата дейност не е на пазара на отровите, нашата дейност е на пазара на спокойствието.

Как да си осигурите спокойствие?
Предполагам, че ще се съгласите с това, че всички продукти (използвани в борбата срещу гризачите) на пазара ще свършат еднакво добра работа, защото всички са с еднакви или близки субстанции по активно вещество. Има обаче едно единствено условие - да бъдат изядени от гризачите. Тук е нашата разлика от останалите. Няма прилика - има само разлика. Няма втори път за първо добро впечатление когато срещне наша примамка който е да е гризач. Приликата е ясна - продукти като останалите. Разликата от останалите продукти на пазара е, че нашите продукти се търсят от гризачите за да бъдат изядени. Те са заместител на естествената храна. Останалите примамки на пазара трябва да се срещнат от гризачите.
Съдържанието и атрактнта (вещество което привлича) правят примамката неустоима и абсолютно привлекателна да се открие от гризача и да се изяде. Когато заложите наша примамка тя постоянно ще привлича гризачите (ако има вредители разбира се). Колкото повече гризачи има толкова повече ще привлича, толкова повече ще се консумира и толкова по бързо ще намаляват вредителите. С нашата продуктова линия не правите разхо а инвестирате в спокойствие!
Когато няма гризачи - примамката ще е цяла. Пелетите и пастата издържа до 28 дни апетитна, парафиновото блокче до 3 месеца. Заредете и оставете на нашите продукти да „охраняват”. Поръчайте днес за да имате спокойствие утре!

Какво количество да заложа?
Нашите продукти за борба с гризачите съдържат Битрекс. В устната кухина на всички бозайници (хора, животни и домашни любимци) има рецептори които усещат Битрекса като изключително горчива съставка, която предизвиква повръщане, т.е. няма опасност от отравяне им. Уникалното обаче е, че същата тази съставка, която предизвиква повръщане при не волно поемане от хора (деца и възрастни), животни и домашни любимци в устната кухина на плъховете и мишките (те също са бозайници) действа както тактилен дразнител на апетита т.е. като лютата чушка за хората. Колкото ядеш повече апетит „отваря”. Това е причината всеки гризач да си изяде дозата. С тази уникална иновация нашите продукти се приемат толкова колкото е необходимо за да убие гризача. Едно малко мишле ще изяде малко количество и ще да умре, но един плъх му трябва по-голямо количество да изяде за да умре. Този показател е много важен елемент в борбата срещу битовите гризачи. Върху количеството, което трябва да се изяде за да умре Вие, не можете да влияете. Нашата примамка „управлява” перфектно тази критична точка (да бъде изядено толкова количество, достатъчно да убие). Вашата задача е да залагате постоянно когато примамката е свършила. Постоянно залагане е равно на постоянно „убийство” а не на „угояване”!

Ако умре в къщи или на тавана ще умирише всичко?
Няма да умирише, стига да няма влага. След смъртта, гризачите веднага започват да изсъхват. В състава на нашите продукти има мумифициращ агент, който предизвиква изсъхването (мумификацията) на труповете. Няма разлагане, няма неприятна миризма, няма мухата да кацне и да снесе милиони яйца по трупчето. Постигаме индиректен инсектициден ефект. Пазим околната среда, Безопасно е за хората и домашни любимци.

Ако умре и бъде изядена от котка или разкъсана от друго животно без да видя няма ли да направи беля?
Смъртта на гризачите не е предизвикана от активно химично активно вещество. Смъртта настъпва на базата на недостиг на кислород, защото активната субстанция в нашите примамки предизвиква съсирване на кръвта т.е.„тромб” или „тапа” в кръвоносните съдове на гризача. Така образувалата се „тапа” или „тромб” при движението от по- голям към по-малък кръвоносен съд запушва. Когато това се случи във важните органи сърце, бял дроб, мозък изхода за гризача е летален. Разкъсването на трупа на гризача от друго животно не е опасно защото, мъртвия гризач не съдържа остатъци от активно химично съединение. Смъртта е настъпила от недостиг на кислород т.е. от задушаване. Това спомага преди да умрат, да излизат на повърхността с цел лесното им събиране и загробване.

Бързо ли ще умрат, бързо ли ще се отърва от проблема?
Гризачите живеят на банди. Имат си лидер. При нападение на обект той „разузнава района”. При наличие на достатъчно храна и вода се „заселват” и се размножават. Ако бързаме да убием само „лидера” и той не се върне, бандата ще си създаде нов лидер.
Нашата цел, чрез нашите продукти е да убием всички гризачи, а не само лидера. Това го постигаме, като предоставим напълно готова примамка като заместител на храната чрез различни „хранителни” точки. Лидера консумира пръв. Той е удовлетворен и убеден за „зоната на комфорт”. Бандата го последва и остава, но и тя консумира от същата примамка, която залагаме постоянно. Ако бързо свършва примамката означава, че бандата е многобройна. Това се познава и от нивото на шума, когато „връхлитат” върху примамката. След 3-5 дни шумът намалява, примамките остават почти цели. Залагането продължава до момент, в който установите, че от примамката не е хапвано. Целите примамки и недокоснатите „охраняват” цели 28-30 дни без промяна във вкусовите им качества респ. в ефекта им да убиват гризачите 100%. Този период е напълно достатъчен да убие и тези, които са били бременен и са родили. Техните малки ще потърсят храна. Пълното унищожаване (стартовото) продължава около 30 дни. След този период контролирате визуално единствено „целостта” на примамката . Ако е цяла- вредители няма. Ако е отхапана борбата започва. Периода за доунищожаването им след стартовото третиране ще бъде само след няколко (3-5) дни.

Има ли друг начин да унищожа гризачите без да ползвам примамка?
Има алтернатива на безопасната примамка и тя се нарича бърза механична защита. Съдържа натурално каучуково лепило, което не се разтваря от вода, няма срок на годност и не попива. Разстила се равномерно върху картон или дъска на тънък слой. Поставя се на предполагаемите места, където очаквате да минат гризачите. След като преминат през участъка залепват. Започва издаването на звуци, който действа като сигнал на бандата да напуска терена. След няколко минутно въргаляне в лепилото умира от умора и запушване на дихателните пътища. Бандата напуска за няколко дни и отново може да се върне.

Има ли по евтини примамки?
Днес няма нямане. Всичко има и то по много. Важно е коя, ще реши проблема а не коя ще убие само един гризач. Естествено, че тези примамки които не превличат гризачите са по евтини от нашите. Те се залага на места където евентуално могат да минат вредителите. Те не превличат. Те не се търсят от гризачите. Освен това, дори и да бъдат изядени, не е ясно дали гризача си е поел дозата за да бъде убит или само си е оцветил изпражнението. Често пъти по-евтините примамки са облети с активна субстанция. Това спомага гризача като си „точи“ зъбите да обели това което е опасно за него и да изяде вътрешността без да умре. Такива примамки са с различна отровна плътност. Те не съдържат апетитостимулиращи агенти.

Цената е паричен израз на стойността. Всички продукти които са по евтини от нашите не съдържат нашите стойности:
- 100% Мор за гризачите, защото изяждат достатъчно за да умрът.
- 100% напълно безопасни за хора и домашни любимци
-100% не предизвикват разлагане и неприятна миризма в отсъствие на влага
- 100% чиста околна среда
- 100% по-добрите продукти на най-добрите цени

  Автор: д-р Иванов


За повече информация, консултации и ДДД услуга се свържете с нас.


БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!