Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border

Защо са мнителни към естествената храна и нови предмети? За да оцелеят и нападат.

Биологичния процес за възникване на нова групировка от плъхове или мишки се стартира с буквалното изгонване на конкретен „самец“, отличаващ се с голяма двигателна активност и агресивност. Той се прогонва от лидера на старата групировка. Така изгонените се сбират в нова групичка от 5-7 броя полузрели екземпляра от двата пола. От този „биологичения резерв“ се създава нова групировка. В новосъздадената група винаги по естествен начин се издига нов лидер с най-активна двигателна, агресивно-отбранителна и полова активност роля.

Установено е, че точно тези новосъздали се лидери са изключително любопитни и мнителни към всеки нов предмет или храна. Мнителността е биологично програмирана. Те трябва да избягват всичко ново спрямо човешката намеса, включително и естествената им храна. По този начин те служат като пример за подражание на майките и младите като препредават информацията на популацията за да оцелее и напада.

Забележете, от всяка нова апетитна храна лидера я тества (дегустира) едва 10% от неговите нужди. Само доброто му физиологично състояние ще бъде причината за да продължи да консумира отново.

Ние от Фарма Универсал разбираме този биологичен феномен на природата- нашите продукти не действат веднага за да разколебаят или убият само лидера. Защо? Защото ако усети дискомфорт от новата храна означава заплаха за него и популацията - той вече не дегустира. Напротив, забранява на женските в еструс, бремените и лактиращите да се доближават. А основна роля на женските е защита на потомството. Майката предава опита на малките като ги обучава да търсят храна, да разпознават положителни и отрицателни стимули, да придобиват навици и рефлекси, да откриват и избягват опасности. След като й е забранено от лидера, тя не допуска и малките до опасността.

Тук е разковничето на бизнеса с родентициди, че използваната примамка не трябва бъде само смес от зърнени производни и активна субстанция. Напротив, тя трябва да бъде високо технологичен продукт. Да действа като стръв - свежа, вкусна, без съмнение за човешка или каквото и да е друга намеса, ефективна в зависимост от теглото на гризача – да се икономични. Защото малката мишка трябва да поеме много малко количество за да умре. Но големият плъх трябва да приеме много повече количество за да бъде убит. Нашите продукти не само, че отговорят на тези условия но съдържат и съставка, която стимулира апетита на всеки екземпляр по отделно за да си изяде дозата.

Първата хапка от продуктите ни е първата удовлетвореност за лидера, защото биологичния процес на предаване на информация протича от лидера (дегустатора) към майката и от майката към малките. Този процес се изразява в това, че се привлича вниманието на малките върху поведението на майката. Те само подражават на нейното поведение без никакво своеволничене. Дисциплинирани са. Контактуването се основава на контактни, акустични, обонятелни и визуални способности. Контактните са силно изразени само при малките и по време на сън. Звуковите сигнали са най-важните особено в екстремни условия. Ефекта на подражаване е изключително проявен по време на хранене и нападение. Така оцеляват в заселените територии където има условия за размножаване и развитие на популацията. Лидера тества, предава на майката, тя на малките – цялата група напада обикновено след полунощ. Създават проблеми и безпокойство на хората и бизнеса. Нанасят загуби. Разпространяват заболявания.

Ние можем да Ви помогнем. Високотехнологичните продукти са с неустоим вкус и ефективни в борбата за тези, които мразим. В състава им участват естествени компоненти, които заместват естествената им храна. Гризачите търсят примамките. Не е необходимо да ги залагате по техните пътища. Уникалното на продуктите е, че след първата консумация се развива чувство на удовлетвореност за „дегустатора“. Активните субстанции не действат веднага а след известно време. Защото нашата цел е не да убием лидера а цялата група. Лидера трябва да остане първоначално доволен от приетата примамка тъй като трябва да се реши проблема с групата. Консумирания продукт му предоставят удовлетвореност за известно време достатъчно да предаде информация на майката, а тя на останалите членове на групата. Те по биологичен път подражават на лидера си – също консумират и респективно след 7-10 дни умират със сигурност. Не лидера а цялата група изчезва по-бавно но сигурно.

С естествената храна оцеляват и нападат но с Ратимор и Ефект с едно ядене умират.


БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!