Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border

По по-добрият краен резултат ще познаете нашите продукти срещу плъхове и мишки.

Уважаеми клиенти, когато плащате Вие не плащате за продукт, а за решение на проблем. Вие плащате за да се отървете от проблема и да си създадете спокойствие. Съгласни ли сте? Ние разбираме това и Ви предоставяме не продукти, а едно готово решение. Ползвайте ги. Не ги подлагайте на съмнение.

Какви са ползите за Вас? Охраняват, не създават опасност, осигуряват Ви спокойствие.

Продуктите ни не биха могли да направят тотално пълхоизтербеване във Вашия град, но ако ги ползвате постоянно, можете да упражнявате тотален контрол върху числеността на популацията във Вашия дом, склад, завод, ферма или друга засегната територия.

Активните субстанции са с Бромадиалон, Бродифакум и Дифинакум. Асортимента включва паста, пелети и парафиново блокче в различни по тегло опаковки.

Ефективност:

  • Най-апетитната и ефективна примамка на пазара в България. Питайте Ваши колеги или съседи, със сигурност са ползвали продуктите ни.
  • Имат широк спектър на действие, ефективни са срещу голям брой гризачи.
  • Умират безболезнено и сигурно.
  • Не се проявява резистентност.
  • Изключителни икономични в използването си тъй като са апетито стимулиращи. Едно ядене убива!
  • Не се развива рефлекс „ мнителност или страх от нова храна“ тъй като са изключително апетитни.

Безопасност:

  • Безопасни са за хората и домашните любимци. Съдържат битрекс, който предизвиква повръщане при неволно поемане от хора и животни. При гризачите битрекса е тактилен дразнител в устната кухина наподобяващо люта чушка при човека. Хапне ли веднъж, еднократно поема достатъчно количество. Приема си дозата. Така малкият гризач поема малко количество за да умре. Големият гризач приема голямо количество за да умре. Едно ядене убива!
  • Каква е гаранцията при останалите продукти на пазара, че гризача ще си поеме дозата? За нашите продукти, гарантирано!
  • Съдържат мумифицираш агент. След смъртта, ако няма влага не настъпва зловеща миризма – изсъхват. Мухата не снадя яйца върху труповете.
  • Имат селективно действие – рискът за нецелевата група е минимален.
  • Попаднали в почвата не преминават в растенията
  • Не кумулират, няма натрупване.
  • Регистрирани са за употреба в Министерство на здравеопазването в България и още 22 държави в Европейски съюз, Турция и САЩ.

Антикоагулантното действие се проявява след определен интервал от време. Действието се изразява чрез намесване в механизмите на кръвосъсирване.

Предимствата се изразяват както с ефективността така и с безопасността. Най-ценното е, че всички форма са изключително апетитни. Поемат се с охота.   Консумират се от цялата група непрекъснато. Няма мнителност. Вкусни са, използва се биологичния „рефлекс на подражаване“ за да убие цялата група след няколко дни.

Какво се случва при прием на естествена храна? Обичайно, всяка нова и естествена храна се поема в началото за пръв път само около 10% от нуждата на плъха. Ако той се почувства зле повече не повтаря. Развива страх и не консумира. Става мнителен. Предава информацията на майката, а тя на малките. „Рефлекса на подражаването“ забранява консумацията на цялата група.

При нашите продукти този биологичен феномен отсъства. Причината е, че са апетитни и заместват естествената им храна. Първия път се консумира с охота, развива се чувство на удовлетвореност за „дегустатора“, след това останалите членове на групата подражават на лидера си – също консумират и респективно след 7-10 дни умират със сигурност.

Сервираш нещо, получаваш нещо, добър краен резултат – решение на Вашия проблем с плъхове и мишки!

Д-р И. Иванов


БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!