Свържете се с нас!  0895 483 052

person
shopping_cart
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
favorite_border

Не химичен метод за борба с вредните гризачи. Убий го без отрова с Плъхолеп или Мишелов.

Защо го създадохме? Какви са ползите за Вас?

В нападнатите места където не искате да ползвате родетициди т.е. примамка с активна химична субстанция можете да разчитате на Плъхолеп или Мишелов. Продукта е подходящ за дома, офиса, складови, производствени и търговски обекти, хранителни магазини, закусвали, обекти с вградена HACCP система, детски градини т.е. на места където не искате да приложите химия.

По-добрият контрол на   гризачите, не означава да ползваме повече химия. Можете да разчитате и на не химичен метод за да го убиете без отрова. Когато говорим за не химични методи, т.е. без отрова - на всеки клиент е ясно, че днес на пазара съществуват стотици капани за плъхове и мишки, които работят на два принципа - убиващи и живоловящи.

И в двата случая е крайно неприятно за веки стопанина да види размазан от гилотина гризач или ако е живоловящ капан да го потопи жив във вода с цел да го удави.

Относно нашият Плъхолеп или Мишелов, най голямата полза за Вас е, че Вие няма да имате зрителен контакт с убития гризач, нито пък ще усетите воня на труп. Бързо и сигурно ще бъде хванат. Той ще се залепи и задуши в стремежа си да се отърве от лепилото и ще умре. Без да усещате миризма, без да виждате неприятна гледка го слагате в найлонов плик и го изхвърляте в контейнера за битови отпадъци.

Приликата с останалите капани е, че ги лови. Разликата е, че ги лови изключително бързо, умират за няколко минути, не мирише, не го виждате защото го изхвърляте с капана.

Напълно безопасен тъй като не съдържа никаква отрова нито химични производни. Лесен за ползване, готов за употреба, безшумен, ефективен, с готова стръв, икономически изгоден.

Изключително подходящо средство е да идентифицирате гризача дали е канален или таванен плъх при мониторингови мероприятия на ДДД услугата Ви с цел да извършите ефективна дератизация.

Конкурентното ни предимство на Плъхолеп и Мишелов е, че ние предоставяме Биокапана в подходяща форма и с готова стръв, която гризачите търсят. Атрактанът и стръвта привлича, разсейва за миг неговата мнителност и влиза. Стъпи ли - няма милост. Силно фиксиращото лепило го залепя и го оставя в капана. Колкото повече движения извършва да са се отърве, толкова повече залепва. Долепяйки главата си в лепливите повърхности на капана се задушава и умира. Убивате го без отрова! Първи резултат с първия вредител ! Това, което трябва да направите е да вземете пълния капан в найлонова торбичка и да го изхвърлите заедно с убития плъх или мишка в контейнера а на негово място да сложите нов Биокапан.

Плъхолеп или Мишелов е готово решение без отрова за тези, които мразим. Заповядайте!

                                                                                                                                                            

Д-р И.Иванов


БАНКОВ И
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бърза достака
до адрес

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛВ.
ВОЛИЕРА - МЕСОТО ПРАВИ ХРАНАТА!